4 Mayıs 2008 Pazar

İLKBAHAR (Tepedeki Çimenlik)


Uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba.

http://www.pastamalzemeleri.com/ sitesinin hazırladığı yarışma sayesinde tekrar bi pasta yapma fırsatım oldu nihayet. Elemeyi geçebilirmiyim bilmiyorum ama eğer geçebilirsem oylarınızı bekliyorum tabii başka pastayı beğendiyseniz ona oy vermektede serbestsiniz. Umarım elemeyi geçebilirim.

7 yorum:

  1. Ayça'cığım,
    E-mailini alır almaz oyumu sana kullandım.Pastanın görünüşü bir harika,tadı da eminim muhteşemdir.Hatta Cafer bunun gerçek bir pasta olabileceğine pek ihtimal vermedi,sebebi arka fondaki bulutlar imiş.(Fakat laf aramızda bence Harun'u pek benzetememişsin !!!)
    Tüm arkadaşlarıma,eserini görüp oylamaya katılmaları konusunda duyuruda bulundum.
    Geldiğinde görüşmek dileği ile Ali Fuat'ı öpüyorum.Amcan.

    YanıtlaSil
  2. Ayça Hn;Merhaba adresinizi yarışmaya katıldığınız pasta sayesinde buldum.İyiki katılmışsınız:)))inanın pastanız tek kelimeyle harika.Bundan sonra sizin sıkı bir takipçinizim.Ellerinize sağlık.Yarışmada başarılar diliyorum.Selamlar......

    YanıtlaSil
  3. ayçacımmm...pasta süper.ne ara girdin bu işe kızıımm?bence 4.seçilen pasta iiirenç.nasıl seçmişler anlamadım.çok klasik bi milletiz vesselam.bunu anladım.klasik nişan pastası olmuş sana ilkbahar pastası..peehh..2.deki kelebekler de bence hazır.neyse.şu 1. ve seninki favorimdi.neyysee..benim gözümde 1.sin.afacanı ve seni öpüyorum..(güllan)

    YanıtlaSil
  4. Ayça merhaba, pasta bence süperr olmuş ellerine sağlık gerçekten, dereceye giren pastaları gördüm birinciye diyecek bir sözüm yok ama diğerleri bence hak etmemiş dereceye girebilecek pastalar değil bence :))) çok adil bir derecelendirme olmamış. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle tüm güzel sözler için teşekkür ederim herkese.
    Güllancım nerelerdesin yav.Seni çok özledik valla.
    Dilek hanım sizin yorumunuz beni çok heyecanlandırdı çünkü yorum yazanlar arasında tanımadığım ilk kişi sizsiniz yorumlarınızı her zaman bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ayçinçon,
    Tepedeki çimenlik güzel isim
    Yurtta bu şarkıyı söylerdik ışıkları kapatıp
    Bizde tufanla düğünümüzün kapanış şarkısı olarak bunu seçtik
    10 yıl beklediniz Hepsi Bu!!! Hepsi Bu!!!! dedik
    Gelelim pastalarına muhteşem ve hatta gerçek olamayacak kadar güzel
    Ben bu pastaların hepsini istiyorum
    Fakat ufak bir sorun var kesip yemeye kıyamayacağım
    Ellerine sağlık canım arkadaşım
    Yeğenimi ve seni kocaman öpüyorum ve en kısa zamanda istanbula bekliyorum

    YanıtlaSil
  7. canım arkdaşım. mesajın için çok teşekkür ederim. senin düğün pastanı yapmayı isterdim ama biraz zor olurdu herhalde. neyse tufanla sana mutluluklar dilerim. ne demişler geç olsun güç olmasın.

    YanıtlaSil