23 Mayıs 2008 Cuma

AYDIN PASTALARI BUNLAAAAR ! ! !




Öncelikle yarışmada ne yazık ki dereceye girememişim.Oy veren herkese teşekkür ederim.



Geçtiğimiz hafta memleketim Aydın'daydım. Sevdiklerime pastalar yaptım. Çok zevkliydi. Aydın'da olma sebebim yeğenim Mete'nin ilk doğum günü idi. Üsteki pastada onun doğum günü pastası.Harika bi partiydi. Aydın'da bi piknik alanında yaptık pıtırcığımın doğum gününü ve herkes çok eylendi.











Umarım çoook uzun ömürlü olursun halacım. Seni çok seviyorum.












Daha sonra aslında bu gün doğum günü olan amcamın pastasını yaptım. Amcacım doğum günün tekrar kutlu olsun. Nice güzel yıllara hep beraber tabii.






Birde çocukluk arkadaşım Aylin'in güzeller güzeli kızı Nehir için yaptığım pasta var. Bu pastayı Debbie Brown 'ın kitabından yaptım ama gerçekten iyi sonuç veren bi pasta şekli. Üstelik yapmasıda çok zevkli.







Daha bitmediii. Son olarakta canım dostum Filiz'in yeni doğan bebeği Taylan için yaptığım pasta var.Uzuuun bi ömrü olsun inşallah.









Sanırım bu kadar. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

4 Mayıs 2008 Pazar

İLKBAHAR (Tepedeki Çimenlik)


Uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba.

http://www.pastamalzemeleri.com/ sitesinin hazırladığı yarışma sayesinde tekrar bi pasta yapma fırsatım oldu nihayet. Elemeyi geçebilirmiyim bilmiyorum ama eğer geçebilirsem oylarınızı bekliyorum tabii başka pastayı beğendiyseniz ona oy vermektede serbestsiniz. Umarım elemeyi geçebilirim.