23 Ocak 2009 Cuma

UZUUUUN Bİ ARADAN SONRA TEKRAR MERHABA!!!

Evet gerçekten ara biraz uzun oldu. Ama ne yapalımki böyle olması gerekiyordu. Tabiki gene oğlumun doğum günü gene yılbaşı ve gene pasta zamanı diyip kolları sıvadım. Ama şimdiden fotoğraflar için üzgünüm. Pastaları hep son anda yetiştirdiğim için fotoğraflar biraz özensiz oldu. Neyse sanırım önemli olan size fikir vermeleri. Bunun içinde fotoğraflrın yeterli olduğunu düşünüyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.





İşte Canım oğlum 2 Yaşına bastı. Ne kadar hızlı geçiyor zaman. Ona bu sefer çok sevdiği Poko'yu yaptım. Poko bi çizgi film karakteri. Bizimki de hastası tabii. Pastayı görünce ''anne baaak Poko'' diye çığlıklar atarak etrafında dolanıyordu. Onu öyle gördüm ya tüm emeklerime deydi doğrusu. Nice mutlu yaşlara canım oğlum.









Bu da onun Poko'lu pastası:







Oğlumun doğumgününün hemen ardından yılbaşı geliyor. Eeee yılbaşıda pastasız olmaz hazır malzemelerde var. O zaman işte bu da yılbaşı pastası.








Yakın bi zamanda arkadaşım Gülhan'ın evine gittik. Ona da güzel bi pasta hazırlamak istemiştim ama... Bu pek güzel olmadı gene de burada yayınlamak istiyorum. Eee ne derler iyisiyle kötüsüyle.
Tekrar mutluluklar dilerim Gülhan'cım bir ömür boyu huzur dulu bir evin olur inşallah.

4 yorum:

  1. Cok kiskandim Ali Fuat'in dogum gunu pastasini. Taylan'in da dogum gunu yaklasiyor. Keske ben de senin gibi guzel pastalar yapabilsem.Ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  2. ayçacım yazdıklarını yeni görüyorum. afiyetle yedik valla hepsini :) buarada güzel dileklerin için teşekkür ederim. ellerine sağlık... (Gülhan)

    YanıtlaSil
  3. Ayça'cığım;yine harikalar yaratmış
    sın ellerine sağlık.
    Sana bir ödülüm var bana bir ara uğrarmısın:)))))))

    YanıtlaSil
  4. Ayçacığım gerçekten 10 parmağında 10 marifet nazar değmesin sana. o leziz pastayı yemek bana da nasip oldu.süperdi. Benim de annem olur musun:)(seda...)

    YanıtlaSil