22 Aralık 2009 Salı

BU GÜN OĞLUM 3 YAŞINDA...



Bu gün oğlum kocaman adam oldu. Doğum gününü kreşte arkadaşlarıyla kutladık önce. Sonrada hafta sonu evde kutlıycaz. Böylece bana da iş çıktı. Bol bol pasta yapıyorum. Bu seferki pastanın konusu caillou idi ama ne yazık ki sonuç hüsran. Çünkü Ali Fuat'a bu kim diye sorunca Ali Fuat dedi. Demek ki başarısız bir girişimmiş. Ama olsun o gene de beyendi pastasını. Nice kocaman yaşalara boncuğum benim...

4 yorum:

  1. Çok güzel bir pasta olmuş.Ali fuatında doğum gününü kutlarım.Hayırlı yaşı olsun.Sağlıklı sıhhatli nice senelere...Allah damatlıkla görmeyide nasip etsin inşallah.Gözlerinden öperim. Ali fuatın halası :)

    YanıtlaSil
  2. Pasta şahane olmuş,cailliau çok benzemiş bence.Cailliau ya saç yap bak tıpkı ali fuat çocuk haklı yani :)) Ali fuatın doğum gününü kutluyorum,kocaman öpüyorum. Ali fuatın kuzeni :)

    YanıtlaSil
  3. MORAL İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KÜZENİ VE HALASI BENCEDE AYNILAR ZATEN YOKSA BEN BENZETEMEMİŞ FALAN DEĞİLİM. ÇOK SAĞOLUN ABLA HAFTA SONU BAKALIM NE YAPICAZ. ARTIK KONU BULMAKTA ZORLANIYORUM VALLA. İKİNİZİDE ÇOK ÖPÜYORUM.

    YanıtlaSil
  4. diğer evde yapılan pastayı merak ediyorum yayınlarsan ayça abla görmüş oluruz

    YanıtlaSil