21 Nisan 2011 Perşembe

LALAL LA LA, LALAL LA LA, ELMONUN DÜNYASIIIIIIIII.....



















BENİM YAŞLARIMDAKİLER ÇOK İYİ BİLİRLER BU MÜZİĞİ (BENİM YAŞIM KAÇ DERSENİZ BOŞ VERİN SUSAM SOKAĞINI HATIRLAYACAK KADAR FAZLA). BİZ SUSAM SOKAĞI ÇOCUKLARIYIZ. OĞLUMA ELMO CD LERİNİ ASLINDA BİRAZ DA KENDİM İÇİN ALDIM. ŞİMDİ EVİN İÇİNDE LALAL LA LA, LALAL LA LA ELMONUN DÜNYASI....... DİYE BAS BAS ŞARKISINI BERABER SÖYLÜYORUZ. GÜZEL ÇİZGİ FİLMLER ŞİDDETLE TAVSİYE OLUNUR.



BENDE BU YÜZDEN OĞLUMUN 4 YAŞINI BİTİRİP 5 E GEÇTİĞİ ZAMAN ELMO YAPTIM. TABİ BUDA 4 AY ÖNCEYDİ. BU YAŞ KONUSU ÇOK ENTERESAN ASLINDA OĞLUMUN İLK DOĞUM GÜNÜNDE 1 TANE MUM VARDA İKİNCİSİNDE 2 ÜÇÜNCÜSÜNDE ÜÇ.












BURAYA KADAR HERŞEY NORMAL AMA NE ZAMAN YAŞ KAVRAMINI ANLADI VE ARKADAŞLARIYLA SEN BÜYÜKSÜN YOK BEN BÜYÜĞÜN DİYE YARIŞMAYA BAŞLADILAR İŞTE O ZAMAN ARTIK PASTANIN ÜSTÜNE BİTİRDİĞİ YILLARIN SAYISI KADAR DEĞİL GİRDİĞİ YAŞIN SAYISI KADAR MUM KONMAYA BAŞLADI.YANİ PASTAYA HİÇ DÖRT TANE MUM KONMADI. ÇOCUK İŞTE BÜYÜMEK İÇİN NEYSE BU ACELE. AMA YAŞ OTUZUNU GEÇMEYE BAŞLADIMI İNSAN 33 YAŞINDA OLDUĞUNU BİLE GİZLEMEYE ÇALIŞIYOR. AY AĞZIMDAN KAÇTI!!!

8 yorum:

  1. özlem ilhan kırhallı24 Mayıs 2011 11:25

    Ben: Ayçacım, Elmonun bu tüylerini nasıl yaptın?

    Ayça: Sarımsak ezeceği ile...

    Ben: (:-O)

    Bu çok yaratıcı insan iyi ki benim en iyi dostum onu çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel ellerinize saglik. Ben de oglumun dogum gunu icin elmo yapmayi dusunurken sizin pastaniza rastladim. Acaba nasil yaptiginuzi ayrintili bir sekilde anlatabilir misiniz? Siyah kismi nasil yaptiniz? Sanirim ustu seker hamuru, yaklasik ne kadar seker hamuru gidiyor? Simdiden tesekkurler:))

    YanıtlaSil
  3. GÜZEL SÖZLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SİYAH KISMI DA ŞEKER HAMURUNDAN YAPILDI. KIRMIZI KISIMLARI İŞE ŞU PLASTİK SARIMSAK EZME MAKINALARI OLUR YA HANİ ÇEVİRDİKÇE SARIMSAK DELİKLERDEN ÇIKAR. İŞTE O MAKİNA İLE YAPTIM. 1 KG HAMUR YETERLI OLUR BENCE. ÇOK UZUN ZAMAN ÖNCE YAPTIĞIM İÇİN ÇOK HATIRLAYAMIYORUM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim sizinki gibi guzel okur mu bilmiyorum ama yapmaya calisacagim ben de. Bu arada elmo sayesinde diger pastalarinizi da gorme sansina sahip oldum. Hepsi birbirinden guzel ellerinize saglik:))

      Sil
  4. Rica ederim eminim çok güzel olur iyi şanslar

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Sonunda tarifinizden yararlanarak pastanizi yaptim. Hayatinin ilk seker hamurlu pastasini yapan biri olarak gercekten cok guzel oldu. Cooook tesekkur ederim:)))

    YanıtlaSil
  6. Rica ederim. Size yardımcı olmak inanın beni de çok mutlu etti bundan sonraki pastalarınızda iyi şanslar...

    YanıtlaSil