23 Mayıs 2008 Cuma

AYDIN PASTALARI BUNLAAAAR ! ! !




Öncelikle yarışmada ne yazık ki dereceye girememişim.Oy veren herkese teşekkür ederim.



Geçtiğimiz hafta memleketim Aydın'daydım. Sevdiklerime pastalar yaptım. Çok zevkliydi. Aydın'da olma sebebim yeğenim Mete'nin ilk doğum günü idi. Üsteki pastada onun doğum günü pastası.Harika bi partiydi. Aydın'da bi piknik alanında yaptık pıtırcığımın doğum gününü ve herkes çok eylendi.











Umarım çoook uzun ömürlü olursun halacım. Seni çok seviyorum.












Daha sonra aslında bu gün doğum günü olan amcamın pastasını yaptım. Amcacım doğum günün tekrar kutlu olsun. Nice güzel yıllara hep beraber tabii.






Birde çocukluk arkadaşım Aylin'in güzeller güzeli kızı Nehir için yaptığım pasta var. Bu pastayı Debbie Brown 'ın kitabından yaptım ama gerçekten iyi sonuç veren bi pasta şekli. Üstelik yapmasıda çok zevkli.







Daha bitmediii. Son olarakta canım dostum Filiz'in yeni doğan bebeği Taylan için yaptığım pasta var.Uzuuun bi ömrü olsun inşallah.









Sanırım bu kadar. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Halamız merhaba, ilk doğum günümüz gerçekten güzel oldu sizlerin sayesinde her şey için çoook teşekkür ederiz. Pastamız bir harikaydı zaten o günün en güzel şeyiydi ellerine emeğine sağlık. Diğer pastalar ise fazla söze gerek yok bence mükemmel olmuşlar. Tabi bir de burada olmayan ama aynı zamanda Mete nin doğum günün de bana yapmış olduğun pasta var o da süper bir tat ve güzellikteydi pasta ve inceliğin için ayrıca teşekkür ederim. Klasik bir laf olan başarılarının devamını dilerim demiyorum mütevazı olmaya gerek yok zaten başarılısın.

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim denizcim.Hepsini büyük bi zekle yaptım. Afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Ayça Hn:Merhabalar bu kadar mütevazi olmayın lütfen.Sizin yaptığınız pastalar bence çok başarılı ellerinize sağlık.Hele o yataktaki bebeğe bayıldım:))))))Sevgiler.........

    YanıtlaSil
  6. Canım Arkadaşım,

    Taylan için yaptığın pastanın tadı da görüntüsü gibi çok güzeldi. Emeğin için teşekkürler. Ellerine ve fikrine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Afiyet olsun canım arkadaşım. bu gün seni düşünmüştüm. Şimdi de mesajını görmek beni çok mutlu etti.

    YanıtlaSil
  8. yeni görüyorum pastalar mükemmel herzamanki gibi =)

    YanıtlaSil